Atunci când inovația întâlnește tradiția.

Începuturile

Povestea Siltal a apărut acum aproximativ 50 de ani, în Italia. Sub brand-ul Siltal au fost comercializate numeroase produse electrocasnice precum mașini de spălat rufe, frigidere și combine frigorifice, congelatoare.

În primii ani brand-ul s-a remarcat prin producția de vitrine frigorifice și produse pentru depozitarea înghețatei, însă, în următorii ani s-a axat pe producția de aparate frigorifice profesionale.

Din 1987, grupul s-a specializat în producția de electrocasnice pentru uz casnic iar din 1989 își dezvoltă gama de produse, incluzând mașini de spălat albe cît și colorate.

În anii ’90 brandul cunoaște o expansiune puternică în afara Italiei, în special în piețele de desfacere din Europa, inclusiv România.

De ce Siltal?

Este o întrebare cu multe răspunsuri, însă cel mai concludent ar fi acela că ne-am dorit sa readucem în atenția consumatorilor de electrocasnice un brand cu o tradiție de peste 50 ani, ce s-a remarcat prin calitate, culoare, eleganță, toate acestea înglobate într-un ambalaj cu design modern, actual, cu tehnologii performante.

Ne dorim să oferim aceeași calitate prin care brand-ul italian s-a remarcat în anii ’90 pe piața românească, ca oamenii să își aducă aminte cu drag de brand-ul Siltal iar cei care nu îl cunosc să descopere produse moderne, ergonomice și sigure.

Am căutat ca produsele să se plieze nevoilor chiar și a celor mai pretențioși dintre noi: consum redus de energie, standarde de calitate înaltă, materiale durabile și performante, care în timp să se traducă în expansiunea brand-ului Siltal în toată Romania.

Ce ne dorim..

Am optat pentru relansarea acestui brand încărcat de tradiție datorită popularității de care a avut parte în România, când zeci de mii de familii aveau în casă o mașină Siltal, o combină frigorifică sau un frigider. Chiar și în zilele noastre găsim în numeroase locuințe produse Siltal, produse care funcționeaz și sunt în perfectă stare.

Designul modern întâlnește tradiția, tehnnologia de ultimă oră întâlnește utilitatea, dând naștere unor produse de înaltă performanță. Cele mai bune clase de eficiență economică A+ si A++, volume medii și mari de până la 496 L pentru familiile numeroase, tehnologie Nofrost pentru un confort maxim, display electronic intuitiv pentru o utilizare cât mai ușoară.
Regăsim și alte funcții importante menite să asigure o utilizare ușoară a produselor precum: control temperatură, sertar dotat cu controlul umidității pentru a menține prospețimea fructelor și a legumelor, dispenser pentru apă, raft special pentru vinuri si băuturi, alarmă de avertizare, iluminare LED pentru o vizibilitate perfectă.

Pentru următoarea perioadă ne propunem să satisfacem cele mai pretențioase gusturi cu inovații de top precum controlul aparatului prin telefon, dozator pentru apă alcalină, sertar pentru vidarea alimentelor și a sticlelor sau chiar modulul pentru conservarea alimentelor (murături, aluaturi, iaurt, etc).